DODATNI SADRŽAJ

SPA & GYM

Prijatan ambijent i sadržaji spa zone koncipirani su tako da korisnicima ponude idealne uslove za trening, rekreaciju i relaksaciju.

U sklopu moderno opremljenog spa centra nalazi se najduži privatni bazen u gradu, tursko kupatilo, sauna i sobe za masažu, kao i teretana opremljena najsavremenijim spravama za vežbanje.

LOKALI

U prizemlju objekta smešteno je šest lokala sa direktnim pristupom iz ulice Veljka Dugoševića koji će stanarima omogućiti da svakodnevnu kupovinu obavljaju u okviru ATRIA Residence stambeno-poslovnog kompleksa.

Svi lokali su u potpunosti otvoreni prema ulici (uz mogućnost formiranja izloga u punoj širini lokala), infrastrukturno su opremljeni, sa osnovama pravilnog oblika i minimalnim brojem ograničavajućih konstruktivnih elemenata u enterijeru.

ATRIJUMI

U centralnom delu ATRIA Residence stambenog kompleksa nalazi se pet ozelenjenih atrijuma, koji unutrašnjim prostorima osiguravaju prirodnu ventilaciju i dodatno prirodno svetlo.

Sve vertikalne komunikacije (stepeništa i liftovi) su smešteni u prostoru između dva susedna atrijuma i otvoreni su prema svakom od njih.

Dobrodošli u ATRIA RESIDENCE!

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.